Beste familie, mantelzorger, vriend, vrijwilliger, kennis, …

In deze moeilijke periode proberen we er zoveel mogelijk te zijn voor jou en onze bewoners. Met het initiatief van het videobellen hebben we een honderdtal families met elkaar in contact kunnen brengen. Jullie positieve reacties  hierover geven aan dat het heel veel deugd doet om elkander te kunnen zien. Natuurlijk is dit via een scherm niet hetzelfde dan in levende lijve. Daarom willen we nog een stapje verder gaan.

Vanaf vrijdag 24 april nemen wij dan ook vier babbelboxen in gebruik.
Zo kan je op een veilige manier, achter glas, mekaar in levende lijve zien en spreken.

De babbelboxen bevinden zich allemaal op het gelijkvloers:

  • Babbelbox 1: rechts naast de hoofdingang
  • Babbelbox 2:  aan de schuifdeur aan de schuine helling thv de passerelle tussen kloostergebouw en WZC
  • Babbelbox 3: aan het schuifraam van de cafetaria
  • Babbelbox 4: aan de buitendeur van de cafetaria

Op het grondplannetje kan je zien hoe je elke babbelbox moet bereiken.

Wij willen met aandrang vragen om  de aangegeven route voor elke babbelbox strikt te volgen om zo de contactmomenten voor jullie, bezoekers, op een veilige manier te laten verlopen.

Via deze link kan je je gegevens achterlaten.

Ben je niet zo vaardig met de computer of ken je iemand die ook graag eens langs wil komen voor een gesprek, kan je bellen naar het algemeen telefoonnummer 09 382 70 10 of door een mailtje te sturen naar balletm@delichtervelde.zkj.be kan ook altijd een afspraak worden vastgelegd.

Eens we je gegevens hebben zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen om een concrete dag en tijdstip af te spreken. Bij dit telefonisch contact zullen wij u ook meer informatie verschaffen over de werking van de babbelbox en waar en wanneer wij u verwachten. Zo mogelijk proberen we de contactmomenten zoveel mogelijk vast te leggen op de waswisseldag van je familielid. Wanneer je aangeeft dat je wil afspreken in de babbelbox zullen we het video-contactmoment afbouwen voor jou om zo zoveel mogelijk mensen de kans te geven in contact te komen met elkaar.

Kom enkel langs op het afgesproken tijdstip en naar de afgesproken babbelbox om te vermijden dat er teveel personen op hetzelfde moment aanwezig zijn, wat wij natuurlijk willen vermijden.

Tot snel!

Het team van WZC de Lichtervelde

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

linkedin