Pieter Duyck stelt tentoon in Ons Zomerheem 

In Ons Zomerheem is er aandacht voor kunst en cultuur.  Naast vele culterele activiteiten zoals voordrachten, zangnamiddagen of optredens is er ook ruimte voor kunst.  De werkgroep cultuur stelt graag haar deuren open voor kunstenaars uit de regio of jong beloftevol talent.

Zo'n jong talent is Pieter Duyck.  Pieter Duyck is 26 jaar en komt uit Wingene.  Zijn kleurrijke tekeningen worden getypeerd door een specifieke beeldtaal van lijnen, stippen, ritme ...  Tekeningen met herkenbare personages en vormen nodigen de kijker uit om in elk verhaal mee te stappen.  Het zichzelf tegenkomen wordt gekanaliseerd in een sublieme beeldtaal waarbij het werk eigenheid en eerlijkheid ademt.

Het experiment met diverse materialen op papier staat centraal in het oeuvre van Pieter.  Die gelaagdheid krijgt visibiliteit in de vorm en de inhoud van het werk.

Deze tentoonstelling loopt  van 21 februari tot 31 mei in de gangen op het gelijkvloers van het wzc. Enkele foto's van deze feestelijke opening, kan je hier terugvinden.