header 097a7894test.jpg

Wordt de zorg thuis te zwaar voor u en/of uw naasten? Lukt het niet meer om alleen veilig te blijven wonen?

Heeft u 24 op 24 medische zorgen nodig? Dan bent u bij ons heel welkom!

Wij zorgen graag voor u naargelang uw behoeften.  Wij ondersteunen u graag in uw zorg –of begeleidingsnood. Dit kan zowel gaan om leefgroepbegeleiding of complexe zorg. U kan rekenen op een bekwaam team van verpleeg– en zorgkundigen, van kiné– en ergo medewerkers, van animatie, poetsdienst, keuken– en hotelmedewerkers. Zij hebben allen 1 doel en dat is goed voor u zorgen!

U betaalt voor uw verblijf  57 euro per dag. Wij helpen u ook op weg naar eventuele tegemoetkomingen. Niet inbegrepen in de prijs zijn uw doktersbezoeken, medicatie, kapperbezoeken of pedicure en kinébeurten. Deze diensten worden wel binnen ons huis verstrekt indien u dat wenst.

 

We beschikken over 7 plaatsen kortverblijf, verspreid over de afdelingen. Op deze manier kunnen we ook onze kortverblijvers aangepaste zorg en begeleiding bieden.

U kan bij ons terecht voor een periode van minimum 1 week tot maximum 90 dagen per kalenderjaar (waarvan maximum 60 dagen aaneensluitend) om even tot rust te komen na een ziekteperiode, ziekenhuisopname of om te revalideren. Op die manier kan ook uw mantelzorger er even tussenuit.